Kom je met mij wijn proeven? 

Ik gaat jullie alles vertellen over zijn heerlijke wijnen, maar ook wijnen die ik niet op de kaart heeft staan. Elke editie heb ik een ander thema, zodat je elke editie weer iets nieuws leert. Geef je deze proeverij graag cadeau? Koop dan hier een voucher om te schenken aan een geliefde vriend, collega of familielid.

Reserveer hier jouw plekje


Wat gaan we doen?

Ik laat je 5 wijnen proeven met 5 bijpassende gerechtjes. Tijdens het proeven vertel ik je meer over de wijnen en hoe je moet proeven. Met tussendoor hier en daar wat interessante wijnweetjes.
En dat voor 90,-!

 

Wat gaan we bespreken?

Elke editie bespreek ik een ander thema. Zo kan ik zoveel mogelijk van mijn kennis delen en kan jij elke editie weer wat nieuws leren. In de edities behandelen we mooie wijngebieden. Denk aan Duitsland, Frankrijk, Italië. En een editie staat volledig in het teken van mousserende wijn. Ook bruisend interessant natuurlijk!

 

Wanneer?

Ik geeft wijnproeverijen vanaf januari tot en met juli. Ben jij er graag bij? Ik organiseer de volgende edities:

woensdag 10 januari: Bourgogne
woensdag 24 januari: Italië
woensdag 7 februari: Rhône
woensdag 21 februari: Bordeaux
woensdag 6 maart: Duitsland
woensdag 20 maart: Mousserend
woensdag 3 april: Bourgogne
woensdag 17 april: Italië
woensdag 1 mei: Bordeaux
woensdag 15 mei: Provence

De volgende data zijn toegevoegd:

(deze edities zullen plaatsvinden op het heerlijke zonnige terras van Juliette)

+ woensdag 5 juni: Bourgogne (+€10)
+ woensdag 19 juni: Provence
+ woensdag 3 juli: Italië
+ woensdag 17 juli: Provence

 

Waar? 

Juliette ontvangt jullie graag en zal haar private dining chef inzetten om jullie eten te verzorgen

Juliette | Valeriusplein 4a, Amsterdam

Met dank aan

Bâtard, Cork & Compass, Juliette